Csepel Művek Központi Irodaház

CS. K. Irodaház Kft.

Az Irodaház Budapesten, a 21. kerületben, Csepelen, a volt Csepel Művek területén, a központi útról nyíló Varrógépgyár utcában helyezkedik el. Kiváló megközelítési lehetőséggel és tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, úgymint buszjáratok: 38-as és 138-as, H-7es hévjáratok, ami gyalogosan 6 perc alatt elérhető.

'A' épület:

Földszint + 5 emeletes épület, a fő épület, ahol 2009-ben a földszint és az első három emelet felújításra került, a másik 2 szint még jelen állapotában felújításra szorul. Szintenként 2 -2 db mellékhelyiség található (külön női és férfi) .

Az előcsarnokból 2 lift és 2 lépcsőház biztosítja mind az 5 emelet kényelmes és gyors elérését.

Minden irodában biztosított az elektromos csatlakozás. Az épület fűtését távfűtés biztosítja egyedi méréssel, viszont egyes irodahelyiségek fűtését átalánydíjban számolják el. Gépészeti rendszere jól karbantartott. A hőközpont új, modern, cserélve lett. Az épület fő falai közepesen szigeteltek, a külső nyílászárók jelenlegi állapotuk miatt részben cserére szorulnak.

'B épület':

A főépülethez csatlakozik egy földszint + 1 emeletes, eredetileg a Csepel Művek menzájának és menzakonyhájának helyet adó épület. Ez a terület teljes felújításra szorul. A konyha felújítás után alkalmas nagy kapacitású konyhai tevékenységre. A régebbi menza nagy egyterű irodának ideális, de szolgálhat akár konferencia vagy bemutatóteremként is.

A Csepel Művek Központi Irodaház telkén belül, az irodaház előtt nagyjából 60 db parkolóhely található gépjárművek számára, sorompós beléptető rendszerrel. Az épület mögött további nagyjából 20-30 db parkolóhely még kialakításra vár.

Széchenyi terv